söndag 31 augusti 2008

Det är kallt idag.
Jag kan inte för mitt liv påminna mej när jag faktiskt frös om fötterna senast.
Kankse borde jag plocka fram ett par sockor ur den prickiga hattasken (ja jag vet, sockor i en hattask är kanske inte ultimat men det funkar)?
Å andra sidan hör jag dottern i det andra rummet.
En hungrig dotter är inte dumt att värma sej med!

2 kommentarer:

Mammanna sa...

Haha jag kan inte minnas när senast det var så här kallt i slutet av augusti, brukar ju vara full sommar nu. Men ärligt så tycker jag att det är skönt men jag är ju en höt människa också inte kalla blåsiga regninga höstar utan lagoma lite vaarmare så man slipper jackan och det räcker med en kofta sol och en lätt bris. Det är en perfekt höst =)

Kramar!

Anonym sa...

Jag blev ju tvungen att leta reda på din förlossningsstory nu när jag fick veta att fötterna kom först - så gruvsamt!! :) Uppenbarligen gick det bra, men det måste ju vara svårare för både barnet å mamman tycker man...stackars dig, jag hade dött av nervositet! Btw, du skriver det otroligr bra, när hinnorna väl stacks hål på så var det en helt obeskrivlig känsla! Jag fattade aldrig varför de inte hade gjort det tidigare eftersom jag hade så ont, när hinnorna gick sönder så var det sååååå mycket skönare smärta. Himmelriket, fastän inte riktigt :)

Jo, mycket film blir det, speciellt med en liten. Dock får man se mycket skit för att luska ut de bra filmerna ;)